loading 0%
Erdek Ocaklar'da 2022 Yılında Tatil Fırsatları

Erdek Ocaklar'da 2022 Yılında Tatil Fırsatları

Kapıdağ'ın nadide koylarından birisi Erdek Ocaklar 2022 yılında da siz değerli tatilcilerini bekliyor. Pandeminin sona ermesi ile birlikte tatilciler tüm beklentilerini bu yaz planlamaya başladı. İstanbul, Bursa, Balıkesir ve diğer çevre illerden yoğun tatilci akını yaşanan tatil beldemizde bu yaz da Altınkum plajı, Berrak Denizi ile siz değerli tatilcileri bekliyor.

Tatilcilerine Erdek Ocaklar Apart Fiyatları Pansiyon ve lüx havuzlu otellere kadar geniş bir yalpazede tatil imkanı sunmaktadır. Denizi 2 metre derinliğe kadar yosunsuz ve berraktır. Devamında yosunlu ancak herhangi bir tehlikeli deniz canlısı barındırmamaktadır. Bölge de sanayi kuruluşunun olmaması sebebiyle oldukça berrak ve tertemiz denize sahiptir. Özellikle yemyeşil Kapıdağ Ormanları ile çevrili belde de huzur dolu bir tatil sizleri bekliyor.

Huzur dolu bir tatilin yanısıra Ocaklar'da eğlence hayatı da çok canlıdır. Birçok Disko, Köpük Partileri, Roof Barlar mevcuttur. Ayrıca sahil bandında geceleri canlı bir hayat sizleri bekliyor.

Ocaklar'da 2022 yılındaki tatil fırsatlarını https://www.ocaklartatil.com/ adresinden inceleyebilir ve Komisyonsuz bir şekilde rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Erken Rezervasyon için geç Kalmayın!