loading 0%
EDİRNE KAKAVA ŞENLİKLERİ (2 GÜN 1 GECE) EDİRNE KAKAVA ŞENLİKLERİ (2 GÜN 1 GECE)
₺3950 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

MERİÇ NEHRİ - PAZAR KULE SINIR KAPISI - BALKAN SAVAŞLARI MÜZESİ - LOZAN ANITI - GAR BİNASI 2.BEYAZIT SAĞLIK KÜLLİYESİ - KIRKPINAR ER MEYDANI -ADALET KASRI - OSMALI TAŞ KÖPRÜLERİ - ESKİ SARAY KALINTILARI - SELİMİYE CAMİİ - ESKİ CAMİİ - ŞÜKRÜ PAŞA ANITI - ÜÇ ŞEREFELİ CAMİİ - GAZİ SÜLEYMAN PAŞA NAMIK KEMAL KABRİ – BAYRAKLIBABA

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 HAREKET SAATİ VE YERİ:

01:30 ERDEK MİGROS ÖNÜ

02:00 BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ

02:10 PAŞAKENT HALKEĞİTİM MERKEZİ KARŞISI

Meriç nehri kenarında kahvaltı molası. ilk olarak Edirne’nin en yüksek tepesi olan buçuk tepe’ye varıyoruz. Burada balkan savaşları müzesi ve şükrü paşa anıtını geziyoruz. Kıyık tabya gezisi ardından Mimar Koca Sinan’ın ustalık eserim dediği Selimiye Camii ile başlayarak arasta çarşısı-Eski Camii (cami-i atik) ve Üç Şerefeli Camii ziyareti ardından öğle yemeği (meşhur yaprak ciğer ve ya isteğe göre köfte) yemek sonrası Sarayiçi mevkiinde Adalet Kasrı ,Fatih Köprüsü, Balkan Savaşları Şehitliği, ve Kırkpınar Er Meydanında serbest zaman Kakava şenlikleri gösterileri (hıdırellez) Kakava Ateşi’nde yerimizi alıyoruz. Şenliklerin Saray İçindeki bölümünü tamamlayarak  EDİRNE TRAKYA CİTY  veya aynı kalitede otelde akşam yemeği ve konaklama yapıyoruz.

2. Gün
2.GÜN

 Kakava şenliklerinin tunca nehri kıyısındaki bölümü içerisinde eğlenceli dakikalar geçirip otelimize kahvaltı için geri dönüyoruz. Pazar kule sınır kapısı  -Lozan Anıtı- Tren Garı binası 2. Beyazıt sağlık külliyesini ziyaret ediyoruz. Dönüş yolumuza geçiyoruz ve Bolayır’da Gazi Süleyman Paşa ve Namık Kemal’in kabir ziyaretinin ardından  Gelibolu Bayraklı Baba türbe ziyareti ve BANDIRMA’ya dönüş için hareket.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 

·      Koltuk arkası lcd ekranlı lüks araçlarla ulaşım

·      Rehberlık hızmetlerı

·      Ferdı kaza sıgortası

·      1 gece otelde konaklama

·      Otelde 1 akşam yemeğı

·      *Otelde 1 sabah kahvaltısı

 

Harici Hizmetler

 

*   Müze ve Ören yeri giriş ücretleri                                                                               

 

*  ilk gün sabah kahvaltısı ve öğle yemekleri