loading 0%
İSTANBUL OSMAN HAMDİ BEY VE PERA MÜZESİ TURU
₺1000 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Bandırma-Beyoğlu-Galata kulesi-İlizyon müzesi-Pera müzesi

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

HAREKET SAATİ VE YERİ:

05:00 BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ KARŞISI

05:10: PAŞAKENT HALKEĞİTİM MERKEZİ ÖNÜ

 

      Başladığımız yolculuğumuzda yol güzergahında verdiğimiz kahvaltı sonrasında ilk durağımız olan Beyoğlu’na ulaşıyoruz. Beyoğlunda ilk durağımız Galata kulesi olacak rehberimizin anlatımıyla Galata kulesini görerek yolculuğumuza devam ediyoruz. İkinci durağımız hep eğlenebileceğimiz hemde ilginç bilgiler alabileceğimiz bir yer İlizyon müzesi olucak burada verdiğimiz zamanımız bitiminde yolculuğumuza tarihi ekleyip yeni gezi noktamıza Osman Hamdi bey ve Pera müzesi ne geçiş yapıyoruz.

Osman Hamdi bey; Tanzimat Dönemi’nin yetiştirdiği bir Osmanlı aydını; resim, arkeoloji, müzecilik, sanat eğitimi gibi kültür-sanat yaşamının farklı alanlarında, bir ömre ancak sığdırılabilecek zenginlikte ve çeşitlilikte katkıları olmuş bir kişilik.

Pera Müzesi’nin Sevgi ve Erdoğan Gönül Galerisi’nde Osman Hamdi Bey’e ayrılan bu özel bölüm, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Oryantalist Resim Koleksiyonu’nda yer alan yapıtlarıyla, tutkunu olduğu resim sanatıyla ilişkisinin farklı yönlerini sergileyen örnekler sunuyor. Ayrıca “Osman Hamdi Bey’in Dünyasına Yolculuk: Sanal Gerçeklik Deneyimi” ile sanatçının tarihsel veriler doğrultusunda kurgulanmış çalışma ortamını ziyaret etme ve “Kaplumbağa Terbiyecisi” resminin içinde etkileşimli bir gezintiye çıkma imkânı vererek, bu çok yönlü kişiliği bir kez daha selamlıyor.

Eserleri incelemek anlatımlarını ve yapılış şekillerini öğrenmek üzere çıktığımız bu yolculuk sonrasında müzeden ayrılıyor ve Pera da yemek molası veriyoruz. Molamız sonrasında turumuzu sonlandırıyor ve Bandırma’ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz..

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

* Lüks araçla ulaşım

* Rehberlik hizmeti

* Zorunlu seyahat sigortası

Harici Hizmetler

* Gün boyu alınan yemekler

* Müze ören yeri giriş ücretleri

* Tüm kişisel harcamalar

 

 NOT:

·     *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

·       *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

 

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.