loading 0%
KAŞ-KALKAN-KEKOVA-PATARA (3 GÜN 2 GECE)
₺7500 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

ANTALYA

Tur Detay

1. Gün

23:00’da Erdek Migros Önü

23:30’da Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

23:45 Susurluk (Yol Güzergahında)

 

00:30 Balıkesir (Yol Güzergahında)

2. Gün
PATARA – TEKNE TURU EKSTRA ( TERSANE KOYU – AKVARYUM KOYU – KORSAN KOYU – KORSAN MAĞARASI – BURÇ KOYU – GÖKKAYA KOYU – MAVİ MAĞARA – KEKOVA BATIK KENTİ ) – SİMENA KALESİ

 

Yol güzergahındaki kahvaltı molamızın ardından Lykia’ya başkentlik yapmış, Su Perisi Lykia ile müziğin, sanatın, şiirin Tanrısı Apollon’un oğlu Patarus’un kurmuş olduğu Patara Antik Kenti’ne geçiyoruz. Bir zamanlar Büyük İskender’in kuşattığı şehirler arasında yer alan bu muazzam kentin, yapısını onu özel kılan konumunu görüp tarih bilgilerimizi tekerrür edip gözümüzde canlandırdıktan sonra teknelerimizle müthiş bir görsel ziyafeti yaşamak üzere Üçağız limanına gidiyoruz.Çıktığımız tekne turu yolculuğumuzda; Tersane Koyu, Akvaryum Koyu, Korsan Mağarası, Korsan Koyu, Burç Koyu, Gökkaya Koyu, Mavi Mağara ve kara üzerinde gördüğünüz çoğu yerden daha cezbedici olan Kekova Batık Kenti görüyor, bölgeye hakim ve o bölgenin eski kentlerinde birisi olan Simena Kalesi’ni gezdikten sonra  Arnavut kaldırımlı dar sokakları, dört mevsim pırıl pırıl güneşi, denizi, orman ve yaylaları ve mehtabı ile bütün doğal güzellikleri sinesinde barındıran bir Akdeniz kasabası Kaş’ta bulunan Otelimize yerleşiyoruz.

Sabah kahvaltısı: Yol güzergahında dinlenme tesisinde alınacak

Öğle yemeği: Teknede alınacak olup ekstradır.

Akşam yemeği: Rehber tavsiyesi ile ekstra olarak alınacaktır

Konaklama : Kaş

3. Gün
MYRA ANTİK KENTİ – KRAL MEZARLARI - NOEL BABA KİLİSESİ (ST.NİCHOLAS KİLİSESİ)

 

Sabah otelde alıcağımız kahvaltımızın ardından. Lykia’nın en büyük ittifakı kabul edilen Myra Antik Kenti’ne geçiyoruz. Aziz Nicholaos’ın piskoposluk yaptığı ve bu nedenle tüm Orta Çağ boyunca ününü sürdüren Myra önemli bir Lykia kenti olup ismi “Yüce Ana Tanrıçasının yeri” anlamına gelmektedir. Lykia dilinde “Myrrh” olarak geçen Myra, Demre ovasını kuzeybatıdan çeviren dağların denize bakan yamacına kurulmuştur. Önce bugünkü kaya mezarlarının üzerindeki tepeden kurulan şehir daha sonraları aşağıya inerek genişlemiş ve Lykia’nın çok önemli altı büyük kentinden birisi olmuştur. Gözümüzle görebileceğimiz noktalarda büyük evlere benzettiğimiz dağın içine oyulmuş ve bugün bile yapılması imkansızmış gibi görünen Kral Mezarlarını gördükten sonra Myra’da Başpiskoposluk yaptığı bilinen St. Aziz Nicholas Kilisesi’ne, bizim bildiğimiz şekilde Noel Baba Kilisesi’ne gidiyoruz. Buranın da mimari yapısını ve tarihini rehberimizden dinledikten sonra otelimize geçiyoruz . Rehberimiz ile belirlediğimiz güzel mekanda akşam yemeği almak için hazırlanıyoruz .

Sabah kahvaltısı Otelde alınacak olup ücrete dahildir

Öğle yemeği: rehberin belirlediği noktada serbest olarak alınacak

Akşam yemeği: Rehber tavsiyesi ile ekstra olarak alınacaktır

Konaklama: Kaş

 

4. Gün
SAKLIKENT

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından son durağımız olan hırçınlığını akıntısına vurmuş, naifliğini saklamış, gereken çabayı gösterdikten sonra cennetini sizlere açan Saklıkent’e doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Saklıkent’in serin havasını alıp güzellikleriyle büyülendikten sonra turu tamamlayıp Bandırma’ya doğru yolculuğumuza Denizli – Akhisar- Manisa – Balıkesir güzergahı üzerinden  devam ediyoruz .

Sabah kahvaltısı : Otelde alınacak olup ücrete dahildir.

Öğle yemeği : Rehberin belirlediği noktada mola verilecektir ekstradır

Akşam yemeği : Rehberin belirlediği noktada mola verilecektir ekstradır

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

* 2 Gece otel Konaklaması

* Otelde Alınan 2 Sabah Kahvaltısı

* Profesyonel Rehberlik Hizmeti

* Seyahat Sigortası

 

Harici Hizmetler

  Müze-ören yeri giriş ücretleri

 Yol güzergahında alınan yemekler 

 

 

NOT:

·       *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir                                                                                   *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.