loading 0%
OLİMPOS - ADRASAN - KEKOVA TURU (4 GÜN 3 GECE)
₺0

Tur Güzergah

ANTALYA

Tur Detay

1. Gün
BANDIRMA BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ KARŞISINDAN HAREKET. OLİMPOS

23:00’da Erdek Migros Önü

23:30’da Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

00:15 Susurluk (Yol Güzergahında)

01:00 Balıkesir (Yol Güzergahında)

Yol güzergahında vereceğimiz molalarla yapacağımız gece yolculuğu sonrası sabah saatlerinde, Muhteşem doğa manzarası eşliğinde gözlerimizi açacağız şehrin bütün kargaşasından uzaklaşıp Olimpos bölgesine has, tamamı ağaç evlerin olduğu bölgeden geçerek, portakal ağaçları ve her bölgesi bahçe çiçekleriyle düzenlenmiş, doğa ile iç içe olan konaklayacağımız tesise giriş yapıyoruz. Odalarımıza giriş yaptıktan sonra gün boyu serbest zaman olarak değerlendireceğimiz bu günde, dileyen misafirlerimiz, istirahat edebilir veya tesisin içinde ki çardaklarda kahve keyfi yapabilir, dileyen misafirlerimiz bölgeyi bisiklet veya atv kiralayarak keşfe çıkabilirler. Dileyen misafirlerimiz ise M.Ö 300 yıllından kalma Olimpos antik kentinin mistik havası eşliğinde içinden geçerek muhteşem Olimpos sahilinde denizin ve güneşin tadını çıkartabilirler.

1.GÜN AKŞAM : Eğlenceye hazır mısın ? (EKSTRA )

Akşam yemeğimizi tesiste aldıktan sonra, belirlenen saatlerde buluşup, kemerin en görkemli ve ünlü sanatçıların, özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği gece kluplerinden olan Aura veya İnferno ya gidiyoruz., dans, müzik, eğlence üçlüsünün bir arada yaşandığı bu gecenin doyasıya tadını çıkartıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde görsel şov köpük partisi ile gecenin finalini yapıp bu güzel eğlence mekanına veda ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz o gece gece clubine girmek istemezler ise kemer merkezde ki diğer eğlence mekanlarını keşfedebilirler. Saat 03:00 civarı bizleri bekleyen aracımıza binip konakladığımız tesise dönüş yapıyor ve istirahate çekiliyoruz.

KAHVALTI: REHBER TAVSİYESİ İLE YOL GÜZERGAHINDA EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

ÖĞLE YEMEĞİ : EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

AKŞAM YEMEĞİ: SERBEST

KONAKLAMA: OLİMPOS OTEL KONAKLAMA

2. Gün
ADRASAN

Sabah tesiste alacağımız açık büfe kahvaltının ardından, belirlenen saatlerde, Türkiye'nin on koyundan biri olan Adrasana doğru yola çıkıyoruz. Geniş ve uzun bir kumsaldan oluşan bu sahilde gün boyu denizin tadını çıkartıyoruz. Aksiyon ve macera seven misafirlerimiz su sporlarıyla günü daha da eğlenceli bir hale getirebilirler. ( Muz,su kayağı, sörf v.b ) Yürüyüş ve doğa fotoğrafçılığını seven misafirlerimiz bölge tam sizlik, manzara, doğa, deniz gibi muhteşem görselleri kare içine alabileceğiniz yerler oldukça ilginizi çekecektir. Gün boyu Güneşin ve denizin tadını doyasıya yaşadıktan sonra akşam 17:30 saatlerinde sizleri hazır bekleyen aracımıza binip tesise dönüş yapıp akşam yemeğine geçiyoruz.

2.GÜN AKŞAM   MEHTAP KEYİF TURU (EKSTRA)

Açık büfe akşam yemeğimizi alıp, keyif çaylarımızı ve kahvelerimizi içtikten sonra, gündüz tadını çıkarttığımız denizin bu sefer gece atmosferini yaşamak üzere bizim için ayrılmış özel tekne ile uygun bir koya gidiyor burada demir atıyoruz. Gecenin o eşsiz sessizliği Ay'ın denize vuran ışığı ve bu güzel atmosfere has fasıl, sanat müziği, romantik müzikler eşliğinde bu geceye demini vuruyoruz. Gece olmasına rağmen denizin dibini rahatlıkla görebileceğiniz gibi dileyen misafirlerimiz, hazırlıklı gelip gece denize girebilir, bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz. Uygun bir saatte bu güzel atmosferi geride bırakıp tesise geri dönüş yapıp istirahate çekiliyoruz.

KAHVALTI: OTELDE ÜCRETE DAHİL OLARAK ALINACAKTIR.

ÖĞLE YEMEĞİ : EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

AKŞAM YEMEĞİ: SERBEST

KONAKLAMA: OLİMPOS OTEL KONAKLAMA

3. Gün
TÜRKİYE'NİN MALDİVLERİNE YOLCULUK-AKSEKİ KOYU-CENEVİZ KOYU

Sabah açık büfe aldığımız kahvaltının ardından, M.Ö 78 yıllarında korsan gemilerinin gizlendiği ( sulu ada, sazak koyu, akseki koyu, korsan koyu, ceneviz koyu, amerikan koyu fener koyu ) gibi bu hafızalarımıza kazınacak muhteşem koylarda, doyasıya yüzmek ve bu görselliklere şahit olmak üzere adrasan sahilinden bizim için ayrılmış teknemize binip turumuza çıkıyoruz. Turkuaz renginde ki her koy birbirinden güzel, her koy birbirinden farklı Türkiyenin Maldivleri dediğimiz bu koylarda özellikle ceneviz koyunda caretta carettaları doğal yaşam alanlarında gözlemleme imkanımız bile olacaktır. Ceneviz koyunda ki doğal kil sayesinde de cilt maskesi yapıp cildinizin ferahladığını ve saçlarınızın ipek gibi olacağını deneyimleyebilirsiniz. Öğlen yemeğimiz muazzam çupra balığı, salata, makarna olacaktır. Yemek sonrası çay ve meyva ikramlarıyla sabah 10 :00 dan 18:00'a kadar doyasıya eğlence ve müziğin olduğu bu güzel tekne turumuzun akşam finalini toplu bir fotoğrafla atmosferimizi ölümsüzleştiriyoruz. Akşam yemeği ve istirahat için bizi limanda bekleyen aracımıza binip tesise hareket ediyoruz.

3. AKŞAM ; GİZEMLİ DENEYİM TREKKİNG YANARTAŞ (CHİMERA ) (EKSTRA )

Yanartaş, Tahtalı dağının eteklerinde, deniz seviyesinden 250 m yüksekte bulunmaktadır. Gece yaptığımız bir etkinlik olan bu bölge gizemli atmosferi ve doğal görsellikleriyle muhakkak gidilmesi görülmesi gereken bir bölgedir. Tesiste aldığımız akşam yemeğinin ardından belirlediğimiz saatlerde araçlarımıza biniyor, Yanartaş mevkiine gidiyoruz. Günümüzde, ormanın içerisinde, açık bir kayalık alanda 20 kadar alev çıkış noktası vardır. MÖ. 4. yüzyıldan beri yazarlar metinlerinde bu gizemli alevlerden söz etmektedirler. Ateşin bulunduğu yerin yakınlarındaki kalıntılar antik bir Bizans Kilisesine aittir. Bu etkinlik için, Rahat yürüyüş ayakkabısı, spor kıyafet, el feneri, su,

KAHVALTI: OTELDE ÜCRETE DAHİL OLARAK ALINACAKTIR.

ÖĞLE YEMEĞİ EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

AKŞAM YEMEĞİ: SERBEST

KONAKLAMA: OLİMPOS OTEL KONAKLAMA

4. Gün
KEKOVA (KEKOVA TEKNE TURU EKSTRA )

Tesisimizde aldığımız kahvaltımızın ardından yola çıkıyor Doğa ve tarihin buluşma noktası yeryüzü cennetinde (EKSTRA) tekne turuna çıkıyoruz.  Kekova bölgesinin giriş kapısı üçağız köyü olarak bilinir. Üçağız köyünden başlayan tekne turumuzda kekova bölgesinin muhteşem koylarında yüzmenin keyfine varacaksınız, teknemiz MS 141 ve 240 yıllarında yaşanmış büyük depremler sonucu sular altında kalmış Batık Şehir ( Kekova) üzerinde tarihe teğet geçerken, su altında kalmış batıklar sizleri büyüleyecek.gezimiz sonrasında bizi bekleyen aracımıza binerek dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. tur bitiminde   başka bir programında görüşmek üzere vedalaşıyoruz..

KAHVALTI: OTELDE ÜCRETE DAHİL OLARAK ALINACAKTIR.

ÖĞLE YEMEĞİ : EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

AKŞAM YEMEĞİ: EKSTRA OLARAK ALINACAKTIR

KONAKLAMA: EVİMİZDE 

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

GİDİŞ/DÖNÜŞ ULAŞIM
3 GECE KONAKLAMA
3 SABAH KAHVALTISI (açık büfe)
ARAÇ İÇİ İKRAMLAR
REHBERLİK HİZMETLERİ
ADRASAN GEZİSİ
1618 ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI

Harici Hizmetler

 

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ OTEL DIŞI ALINAN YEMEKLER  EKSTRA OLARAK BELİRTİLEN GEZİLER TUR ÜCRETİNE DAHİL DEĞİLDİR