loading 0%
RAMAZANA ÖZEL İSTANBUL CAMİLER TURU
₺950 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

BANDIRMA-ÇAMLICA TEPESİ-AYASOFYA-SULTANAHMET-TOPKAPI SARAYI-YEREBATAN SARNICI-EMİNÖNÜ

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 

Hareket yeri ve saati 

05:30 - Erdek Migros önü

06:00 – Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

06:15- Paşabayır Halk Eğitim Merkezi Önü

06:45 - Karacabey (Yol Güzergahında)

07:30 - Bursa (Yol Güzergahında)

         İlk gezi noktamız, Çamlıca Tepesi. İstanbul’un Yedi Tepesi içerisinde en çok ziyaret edilen tepesidir. Çünkü bütün İstanbul ayaklarınızın altında ve panoramik olarak görebileceğiniz en güzel yerdir. Büyüleyici manzaradan sonraki durak yıllar sonra yeniden ibadete açılan Ayasofya Müzesi Camisi’dir. Cuma saati ibadetlerimiz ve dualarımız için burada serbest zaman veriyoruz.

        700’lü yıllarda inşa edilen ve muhteşemliği ile dünyanın sekizinci harikası olarak görünen Ayasofya aynı zamanda İstanbul’un fethinin önemli sembollerinden biridir. Ayasofya’da cuma namazı turu ile İstanbul’u çok yakından göreceksiniz ve binlerce sanatçının eserlerinde neden bu kadar çok yer verildiğini anlayacağız.

        Bir sonraki durağımız olan Sultanahmet Camii’ne doğru yola çıkıyoruz. Burada kılacağımız ikindi namazı sonrasında Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Eminönü gezisi sonrası iftar için belirlenen restoranda (EXTRA) yerlerimize geçiyoruz. Yatsı namazını da Eminönü Yeni Camii’nde kıldıktan sonra Bandırma’ya dönüş için harekete geçiyoruz.

       Siz değerli gezginlerimizle bir başka Eldestino Turizm programında görüşmek dileğiyle..

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 Ø    Ulaşım

Ø    Rehberlik hizmetleri

Harici Hizmetler

  Yemekler, kişisel harcamalar fiyata dahil değildir.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

 

 

*** ŞİRKETİMİZ GÜNCEL ZAMLARA ORANLA FİYATTA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR***

*GENEL ŞARTLAR

1. ELDESTİNO TURİZM acentesinden hizmet satın alan ‘müşteri’ aşağıda yer alan kuralları uymayı kabul eder.

2. Müşteri kendisiyle beraber tura katılacak olan diğer kişiler adına da iş bu hizmeti satış kuralları kabul ettiğini ve bu anılan kişilerin ad, soyad, TC Kimlik no gibi hizmeti almasını sağlayacak olan bilgilerini doğru vermekte hükümlü olduğunu kendisine yapılan ön bilgilendirme ve genel şartlar kapsamı hakkında diğer katılımcılara da bilgi vermekle yükümlü ve sorumludur.

3. Müşteri katıldığı turlarda nüfus cüzdanını yanında bulundurma zorundadır.

4. Müşteri bagaj ve içeriği ile ilgili her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğunu; MÜŞTERİ yanında bulunan eşyaları takip ve kontrol etmekle yükümlü olduğunu, kaybolan, hırsızlık konusu olan, zayi olan eşyalardan ELDESTİNO TURİZM’in veya çalışanların hukuki veya cezai hiçbir sorumluluk bulunmadığını belirtilen nedenlerde ELDESTİNO TURİZM veya ELDESTİNO TURİZM çalışanlarına karşı talepte bulunmayacağını kabul eder.

5.Müşteri satın aldığı hizmetin seyahat edeceği aracın tabii olduğu yasa ve teamüllere uymakla yükümlü olduğunu rehber, tesis, acente, tur görevlisi ve ulaşım aracı yetkililerince satın alınan hizmet ile ilgili olarak bildirilen kurallara uyacağını, 3.kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacağını, 3.kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atması halinde doğabilecek maddi/manevi tüm zararlardan şahsen ve birinci derece sorumlu olacağını, aksi halde ELDESTİNO TURİZM’in söz konusu hizmeti ifa etmeyeceğini ve bu nedenle müşterinin iade hakkının bulunmadığı kabul etmektedir.

6. 1618 No’lu Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği ELDESTİNO TURİZM ya da ELDESTİNO TURİZM çalışanları mola verilecek işletme seçimini bulundukları bölgelerde müşteri menfaatleri göz önünde bulundurarak yapar. Mücbir sebepler halinde otobüsteki misafirlerin oy çoğunluğuna başvurulur.

7. Müşteri satın aldığı hizmetin dışında yiyecek, içecek ve kişisel harcamalar ve tanımlı hizmet dışı tüm mal ve hizmetlerin bedelini kendisi tarafından ödeneceğini kabul etmektedir.

8. Tur ücretlerinin müze kartı bedeli, ören yeri girişleri dahil edilmez, müze kart Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinde geçerli olup, bu müze ve ören yerleri içerisinde yer alan taşıma kapasitesi düşük, aşırı yüklenmesi sonucunda tarihi dokunun muhafaza edilemeyeceği düşünüle yerlerde geçerli değildir.

9. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu turlarda koltuk numarası rezervasyon yapılma sırasına göre belirlenecek olup ön koltuklarda mevcut tura katılmayıp ön rezervasyonunu iptal eden misafirlerin boşalan yerleri için arkadan öne doğru kaydırma gerçekleştirilecektir. Yan yana oturma talebi olan grup arkadaşlarının oturma düzeni bozmayacak veya grupları yan yana taleplerinin bozulacağı şekilde öne doğru kaydırmak ve grupların yerini değiştirmemek amacı ile grubun arkasında rezervasyon olan misafirler öne doğru kaydırılacaktır. Üç kişi ve üzeri tek sayılı rezervasyonlarda tek oturması gereken müşterinin katılımcıların cinsiyetine göre ELDESTİNO TURİZM belirler. Bu tür kaydırmalarda misafirlere koltuk değiştirme bilgilendirmesi yapılmadan ELDESTİNO TURİZM’in inisiyatifinde gerçekleştirilir.

10. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu turlara kesin kayıt yaptıran misafirlere ödediği ücret karşılığında verilecek ‘tahsilat makbuzu’nu misafirler saklamakla yükümülü olup, elinde tahsilat makbuzu olmayan misafirlerin ödediği tur ücreti için hak talep edemeyeceklerdir.

11. ELDESTİNO TURİZM’in hazırladığı günübirlik turlara ön kayıt yaptıran misafirler tur hareket gününe 7 gün kalana kadar mevcut olan tur ücretini ELDESTİNO TURİZM’e ödemeleri gerekmekte olup, bu süreyi aşan misafirlerin ön kayıtlarını sebep göstermeksizin iptal etme hakkını ELDESTİNO TURİZM ve ELDESTİNO TURİZM çalışanları bünyesinde saklı tutar.

12. Günübirlik ve konaklamalı turlara kayıt yaptıran misafirler, katılacakları turu herhangi bir sebep göstermeksizin iptal ettirmek isterler ise (sağlık raporu, tayin belgesi vb.geçerli evraklar dışında) ödediği ücretin iadesini alamayacağını kabul eder.

13. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu konaklamalı ve yurtdışı turlarda, tura katılan misafirler tur kesinleştirmek için ELDESTİNO TURİZM çalışanları tarafından belirtilen tarihte ön ödemeyi gerçekleştirmelidir ve tur ücretinin tamamını tur hareket tarihine 30 gün (1 ay) kalana kadar gerçekleştirmeleri gerekir.

14. Müşteri hizmetin başlamasına 7 gün öncesine kadar yazılı olarak bilgilendirme suretiyle hizmeti koşulları yerine getiren 3.kişiye devredebilir. Devreden bakiye ve devir sebebiyle doğan tüm masraflardan ‘DEVRALAN’ beraber sorumludur.

15. Hareketi kesinleşmiş turlarda, tura katılacak olan misafirler hareket saatinden en az 15 dakika önce tur kalkış noktasında hazır beklemeyi kabul eder. Tur hareket saatini kaçıran misafirler için ELDESTİNO TURİZM’in görevlendirdiği personel diğer misafirlerin mağduriyetini göz önünde bulundurarak tura geciken misafirleri beklemeden tur başlangıcını gerçekleştirebilir. Gerçekleşen tura ücretini ödeyip, kendi şahsi problemlerinden dolayı katılamamış misafirler ELDESTİNO TURİZM’e ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarını hukuki veya cezai hiçbir sorumluluk doğmayacağını ve ücret iadesi veya herhangi bir hak talep etmeyeceğini kabul eder.

16. Turlar, tura katılan misafirlere bildirildiği noktada başlayıp, başlangıç noktasında sona erecektir. Yol güzergahı dahilinde misafirler ELDESTİNO TURİZM’in belirlediği noktalarda tura katılabilir ve dönüşünde ELDESTİNO TURİZM’in belirlediği noktalarda iniş gerçekleştirebilir. 

17. Tur programına mücbir veya ELDESTİNO TURİZM’in turu gerçekleştiren personellerinin elinde olmayan ve doğacak olan  3.kişi veya kişilerden doğal olaylardan dolayı tur programında değişiklik yapma insiyatifine sahip olup, tura katılan misafirler bu konuda ELDESTİNO TURİZM ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarının hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğunun doğmayacağını kabul eder.

18. Tura kayıt esnasında iletişim bilgisi veren misafirler verdiği iletişim bilgisinden kendisine ulaşılmaması doğrultusunda oluşan mağduriyet ELDESTİNO TURİZM ve çalışanlarının şahsi meselesi olmayıp, misafirin şahsi ve birinci dereceden meselesi olduğundan dolayı misafir ELDESTİNO TURİZM’i ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarından hak talep edemez. Misafirlerin iletişim bilgilerini güncel tutmaları zorunludur.

19. ELDESTİNO TURİZM’in tüm özeni göstermiş olmasına rağmen gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülmez teknik hususlar ve tüm mücbir sebeplerden dolayı geziyi tur hareket tarihine kalan süreyi gözetmeksizin iptal edebilir. Müşteri mücbir sebeplerden dolayı iptal edilmek zorunda kalınan turlarda, ödeme iadesi yapılmayacağını kabul eder. (Sağlık raporu, tayin belgesi vb geçerli evrak gösteren misafirlere ödeme iadesi yapılmaktadır.) İptal edilen turda kayıtlı misafirlerin kaydı, müşteri talebine göre bir sonraki tura aktarılabilir veya ödenen ücret ELDESTİNO TURİZM hesap havuzunda bekletilebilir. Hesap havuzunda bekletmek isteyen misafirler, istediği tarihte, istediği herhangi bir turda havuzda beklettiği ücreti kullanma hakkına sahiptir. Bu sayılan durumlarda müşterinin tazminat hakkı doğmayacaktır.

20. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu günübirlik ve konaklamalı tüm turlarda, yol güzergahı ve programın uygunluğuna göre ELDESTİNO TURİZM’in uygun gördüğü araçlar ile gezi yapılacaktır.