loading 0%
ARA TATİLE ÖZEL ANKARA-ESKİŞEHİR(2 GÜN 1 GECE)
₺3500 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

BANDIRMA-ANKARA-ANITKABİR-KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ-ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ-1. TBMM-ESKİŞEHİR-“MADAM TUSSAUD-BAL MUMU MÜZESİ-TARİHİ ODUN PAZARI EVLERİ -KENT PARK-SAZOVA BİLİM-SANAT VE KÜLTÜR PARKI-MASAL ŞATOSU’NU, KORSAN GEMİSİ’Nİ, NUH’UN GEMİSİ

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 HAREKET SAATİ ve YERİ: 

23.00- Erdek Migros Önü

23.30 - Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

00:15 - Karacabey (Yol Güzergahında)

01:00 - Bursa (Yol Güzergahında)

 Saat 01:00 Barış Manço Kültür Merkezi karşısından hareket misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz.  Programımız yol güzergahında alacağımız kahvaltı ile başlıyor. Türk Kurtuluş Savaşının, devrimlerinin Önderi ve Türkiye  Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı  Mustafa Kemal Atatürk’ün  Anıttepe’de  bulunan anıt mezarına  Anıtkabir’e gidiyoruz. Atamızın mozolesine Saygı duruşumuzu yaptıktan sonra, Anıtkabir’de Atatürk’ün  mozolesinin bulunduğu  Şeref Salonu’nun altındaki üç bin metrelik  sütunlu alanda bulunan 2002 yılında  ziyarete açılmış olan  Kurtuluş Savaşı Müzesini geziyoruz. Anıtkabir ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ziyaretimiz sonrasında zaman makinesinde yolculuğumuza devam ediyoruz ve bu kez kale yakınlarında bulunan, Anadolu’da yaşamış medeniyetlere ait eserlerin sergilendiği, kendine özgü koleksiyonlarıyla Dünya’nın sayılı müzeleri arasında yer alan Anadolu Medeniyetleri Müzesi‘ni rehberimiz eşliğinde geziyoruz ve gerekli bilgileri alıyoruz. Öğlen yemeğimiz için Serbest zaman sonrasında Ankara'nın ilk kuruluş yeri olan Ulus semtine gidiyoruz. Ulus meydanında bulunan 1. Türkiye Büyük Millet Meclisini yani eski meclisi ve müzesini geziyor ve otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 

Sabah kahvaltısı: yol güzergahında ücretli olarak alınacaktır

Öğle yemeği: Rehberimizin tavsiyesiyle serbest olarak alınacaktır

Akşam yemeği:  SERBEST

Konaklama: 4 yada 5 yıldızlı otel konaklaması

2. Gün
2.GÜN

 

Otelde alacağımız  sabah kahvaltısı sonrasında otelimizden ayrılıyor ve Eskişehir’e gidiyoruz. Dr. Yılmaz Büyükerşen Eskişehir’e kazandırdığı ve Dünya’nın pek çok ülkesinde bulunan “Madam Tussaud“ müzesinin Türkiye’deki ilk örneği Balmumu Heykel Müzesini geziyoruz ardından Aynı mevkide yer alan Tarihi Odun pazarı Evleri  ve sokaklarını geziyoruz. Eskişehir’in modern yüzünün kanıtı olan, Toplam 300.000 m2’lik alana kurulu,  Porsuk Çayı’ndan yapay olarak oluşturulan plajıyla adından söz ettiren ünlü  Kent Parkı ziyaret ediyoruz. Burada alacağımız öğle yemeği molasında, Eskişehir’in Meşhur çiğ böreğini tattıktan sonra, Sazova Bilim-Sanat ve Kültür Parkında; Parkta Nuh’un Gemisi’nin yanı sıra, 25 bin metrekarelik bir gölet, park çevresinde dolaşan buharlı mini tren, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçesi, bilim ve deney müzesi, konser alanları, amfitiyatro bulunmaktadır. Burada Masal Şatosu’nu, Korsan Gemisi’ni, Nuh’un Gemisi’ni ve göleti geziyor ve fotoğraflıyoruz. Gezimizin ardından, Eskişehir’den ayrılıyoruz. Bandırma’ya geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 

* Lüks otobüs ile ulaşım
* 1 gece otel konaklaması
* otelde Sabah Kahvaltısı
* Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
* Zorunlu turizm Seyahat Sigortası

Harici Hizmetler

*Tüm öğle yemekleri ve akşam yemekleri

*Yol güzergahında kahvaltı
*Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
*Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.