loading 0%
KAZDAĞLARI TURU (3 GÜN 2 GECE)
₺6250 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

ÇANAKKALE – KAZ DAĞLARI – ADATEPE – KÜÇÜKKUYU – ASSOS KOCAKÖY – BADEMLİ KÖYÜ – KOYUNEVİ – SÜTÜVEN ŞELALESİ

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

Hareket saati ve yeri:

06:30 Erdek Migros önü

07:00 Barış manço kültür merkezi karşısı

07:05 Paşakent halk eğitim merkezi önü

     Sabah 07’de Bandırma’dan hareketle Çanakkale’ye doğru yola çıkıyoruz. Sabah kahvaltısını son dönemin beğenilen mekanlarından biri olan Carne Restoran’da aldıktan sonra (extra), 2018 yılında açıldıktan sonra çeşitli ödüllerle taltif edilen Troya Müzesi’ni rehberimizden dinliyoruz. Kahve molası sonrası Troya ören yeri gezimizi yapıyor ve öğle yemeğimizi (extra)alıyoruz. Kadın girişimcilerin başarılı örneklerinden biri olan Hanife Hanım’ın kendi mutfağında hazırladığı yemek, geçmişi binlerce yıla dayanan Globi Tatlısı ile taçlanıyor. Dileyen misafirlerimiz mutfakta tatlı yapımı esnasında kendisine eşlik edebilir. Yemek sonrası Kaz Dağları’nın eteklerinde kurulan Adatepe’ye hareket ediyoruz. Zeus Altarı olarak bilinen yer Küçükkuyu’ nun seyir terası olarak kabul ediliyor. 20 dakikalık geniş bir dağ yolundan yürüyerek ulaşılan teras; gerek yol üstü sohbetleri, gerekse sunduğu fotoğraf kareleri ile bölgenin beğenilen yerlerinden biri. Buradaki yürüyüşümüzü tamamladıktan sonra akşam yemeği ve konaklama için Adatepe otelimize yerleşiyoruz ve köy içinde serbest zaman veriyoruz.

 

SABAH KAHVALTISI : Yol güzergahında alınacaktır (Ekstra)

ÖĞLE YEMEĞİ: Rehber tavsiyesiyle alınacak (Ekstra)

AKŞAM YEMEĞİ : Tur ücretine dahil olup otelde alıcaktır

KONAKLAMA : Otelimizde

2. Gün
2.GÜN

09:30’da Alacağımız sabah kahvaltısı sonrası bahara merhaba yürüyüşü için 40 dakikalık bir transfer ile Assos Kocaköy’e ulaşıyoruz. İlk bölümü orman içinden geçen yürüyüşümüzün Bademli Köyü durağında köy kahvesinde çay molası verip hemen ardından her bayram tüm köy halkının bayramlaşmak için komşu köy olan Koyunevi’ne yürüdüğü yoldan bizde yürüyor ve Koyunevi’ne varıp burada aracımızla buluşup Küçükkuyu istikametine doğru yola çıkıyoruz. Adatepe Zeytinyağı Müzesi’ne varıyor ve aynı zamanda burada kahve molamızı veriyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra son olarak Tahtakuşlar Köyü Etnografya Müzesi otele gitmeden önceki günün son ziyaret noktası oluyor. Sonrasında akşam yemeği ve konaklama için otelimize geçiyoruz.

 

SABAH KAHVALTISI : Tur ücretine dahil olup otelde alınacaktır

ÖĞLE YEMEĞİ: Rehber tavsiyesiyle alınacak (Ekstra)

AKŞAM YEMEĞİ : Tur ücretine dahil olup otelde alınacaktır

KONAKLAMA : Otelimizde

3. Gün
3.GÜN

   Sabah otelimizden bavullarımızla birlikte ayrılıp Sabahattin Ali’nin romanlarının mekanı olan Kazdağları’nın, Hülya Avşar’ın ‘ Hasan Boğuldu’ filminin de konu ve çekim mekanı olan yerine gidiyor ve burada Sütüven Şelalesi ile Hasan Boğuldu Gölü’nü görüyoruz. Ziyaret sonrası sahilde bulunan Kazdağı Müzesi ziyareti sonrası, Masterchef programı ile tanınan Somer Chef’in Avustralya’da bulunan restoranında da aşçılık yapan Deniz Bey’in restoranı olan Carne’de, Ege denizine karşı öğle yemeğimizi (extra) alıyor ve dönüş için Bandırma’ya doğru yola çıkıyoruz.

 

SABAH KAHVALTISI : Tur ücretine dahil olup otelde alınacaktır

ÖĞLE YEMEĞİ: Yol güzergahında alınacaktır (Ekstra)

AKŞAM YEMEĞİ : Yol güzergahında alınacaktır (Ekstra)

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

*Lüks araçlarla ulaşım

*Profesyonel rehberlik hizmeti

*2 Gece otel konaklaması

*Otelde alınacak 2 sabah kahvaltısı

*Otelde alınacak 2 akşam yemeği

 

Harici Hizmetler

*Müze ve ören yeri giriş ücretleri

*Programda belirtilen tüm ekstralar

 *Kişisel harcamalar

 

 NOT:

·     *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

·       *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.