loading 0%
DARICA HAYVANAT BAHÇESİ VE HOBBİT KÖYÜ TURU
₺1000 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Bandırma-Darıca

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

HAREKET SAATİ VE YERİ:

06:00 BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ

06:10 PAŞAKENT HALK EĞİTİM MERKEZİ KARSISI

 

Sabah başlayan yolculuğumuz ardından,yol güzergahında verdiğimiz kahvaltı sonrası ilk gezi durağımız DARICA HOBİT KÖYÜ oluyor.

Darıca hobit köyü; Darıca sahilinde yeni açılan millet bahçesin içerisinde yer almaktadır. Ormanya’ dan sonra Kocaeli’nin ikinci, Türkiye’nin üçüncü Hobbit Köyü’dür. Darıca Hobbit Köyü’nü Ormanya ile karıştırmayın. Burası yepyeni bir park. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’daki eski askeri bölgenin bir kısmı Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Millet Bahçesi adı ile parka dönüştürülmüştür. Bu parkın içerisinde hobbit evlerini inceleyebilir ya da yürüyüş yapabilirsiniz.Burada ki gezimiz sonrasında ikinci durağımız DARICA HAYVANAT BAHÇESİ VE DOĞAL YAŞAM ALANI oluyor.

Darıca Hayvanat Bahçesi; 1993 yılında hizmete açılmıştır. Parkın kurulduğu ilk yıllarında sadece kuş çeşidi bulunurken şu an doğal yaşam parkında 286 hayvan türü bulunmaktadır. Bu hayvan çeşitlerinin içerisinde Güney Amerika KuşlarıMaymun, Zürafa, Köpek BalığıFil, Ayı, FlamingoPirana, Devekuşu, Timsah, Kaplan, Kertenkele, at, keçi, tavşan, puma, penguen, Sibirya kaplanı, kanguru, nil krokidili bulunmaktadır. Doğal yaşam alanı olan DARICA HAYVANAT BAHÇESİNDE hayvan çeşitliliği dışında, 600 bitki türü ve 8000’i aşkın bitki bulunmaktadır. Çocuklarımız için öğretici olacak bu gezimiz, sizler içinde kuş sesleri ve eşsiz doğayla dinlendirici olacaktır. DARICA HAYVANAT BAHÇESİ gezimizin ardından yemek molası veriyor ve serbest zamanımız sonrası turumuzu sonlandırıyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

Lüks araçla ulaşım

Rehberlik hizmeti

Seyahat sağlık sigortası

Harici Hizmetler

Tüm gün alınan yemekler

Darıca hayvanat Bahçesi giriş ücreti

Tüm kişisel harcamalar

 

 

 

NOT:

 

·        *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir                                                                                        *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.