loading 0%
BAŞTANBAŞA MISIR TURU (9 GÜN 8 GECE)
€479 USD DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Hurghada – Kahire – Sharm el Sheikh

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

İSTANBUL – HURGADA

İstanbul Havalimanında saat 06:30’da buluşmanın ardından bilet bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamlayarak saat 09:35’te Tailwind Havayolları’na ait TWI 7551 sefer sayılı özel uçuş ile Hurgada’ya doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 2,5 saatlik uçuşun ardından saat 11:20’de varıyoruz. Havalimanında gerçekleştireceğimiz giriş işlemlerinin ardından Panoramik Hurghada Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Yeni Hurghada ve Eski Şehir Merkezi, Al Mina Camii, Marina Bölgesi, St. Mary Kıpti Kilisesi, Balık Hali, göreceğimiz yerlerden bazılarıdır. Gezimiz sırasında ayrıca Mısır’daki en büyük Papirüs Sanatları Galerilerinden birisi olan Selkhet Galeri’de antik papirüslerin nasıl yapıldığını öğrenebilecek, en güzel antik papirüs örneklerini ve ayrıca İslam ve Hıristiyanlık resimlerinin papirüs üzerine uygulanmış hallerini görebileceksiniz. Otele gitmeden önce dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Denizaltı Turuna katılabilirler (tura katılmak istemeyen misafirlerimize serbest zaman verilecektir). Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Buggy/ATV Çöl Safarisi ve/veya Akşam Yemekli ve Şovlu Bedevi Gecesine katılabilirler

2. Gün
2.GÜN

 HURGADA

Sabah kahvaltısının ardından gününüz serbest, akşam yemeği ve geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Tam Günlük Öğle Yemekli Luksor turuna katılabilirler.

3. Gün
3. GÜN

 HURGADA – KAHİRE 

Sabah çok erken saatlerde odaları boşaltıp kahvaltımızı alarak (bazı otellerde kahvaltı erken saatte verilemeyeceği için otelden alınacak kahvaltı paketi ile yola çıkılacaktır) Kahire’ye doğru yola çıkıyoruz (yaklaşık 465 km). Kahire’ye varışımızda yapacağımız Panoramik Kahire Şehir Turu sırasında Nasr Mahallesi ve Heliopolis Bölgelerindeki Meçhul Asker Anıtı ve Enver Sedat Anıt Mezarı, Baron Empain Sarayı, ünlü Tahrir Meydanı, Nil nehri boyunca uzanan şehir merkezi, Kasr el Nil, Cezire Adası gibi belli başlı yerleri göreceğiz. (Not: Kahire’de genelde yoğun trafik olduğundan kaldığınız otelin bölgesi, geziye katılacak diğer misafirlerin otellerinin bölgeleri ve yoğun trafik durumuna göre sizlerin konforu için tur içeriğinde ve/veya akışında değişiklik olabilir.) Akşam yemeği Mewlana II veya Happy Dolphin restoranlarından birinde alınacaktır. Yemeğin ardından konaklama yapacağımız otele transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

4. Gün
4.GÜN

KAHİRE

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Piramitler, Müze ve Khan el Khalil Çarşısı Turuna katılabilirler. Gecenizi ise ekstra Nil’de Akşam Yemekli ve Şovlu Tekne Gezisi ile şenlendirebilirsiniz. Geceleme otelimizde.

5. Gün
5. GÜN

KAHİRE

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük İskenderiye veya 3 Dinin Merkezi Eski Kahire veya Sakkara Piramitleri Turlarından birine katılabilirler. Gecenizi ise ekstra Piramitlerde Işık ve Ses Gösterisi ile taçlandırabilirsiniz.

6. Gün
6. GÜN

KAHİRE – SHARM el SHEİKH

Sabah çok erken saatlerde odaları boşaltıp kahvaltımızı alarak (bazı otellerde kahvaltı erken saatte verilemeyeceği için otelden alınacak kahvaltı paketi ile yola çıkılacaktır) Sharm’a doğru yola çıkıyoruz (Yaklaşık 510 km). Varışımızın ardından Panoramik Sharm Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Barış Anıtı, Eski Şehir Merkezi, El Sahaba Camii gibi şehrin önemli yerlerini gezdikten sonra otelimize transfer ve odalara yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

7. Gün
7.GÜN

SHARM el SHEİKH

Sabah kahvaltısının ardından gününüz serbest, akşam yemeği ve geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Dahab Turuna katılabilirler

8. Gün
8.GÜN

SHARM el SHEİKH

Sabah kahvaltısının ardından gününüz serbest, akşam yemeği ve geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Ras Mohammed Tekne ve Farsha Cafe’de Gün Batımı Gezisine katılabilirler.

9. Gün
9. GÜN

SHARM el SHEİKH – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaları boşaltıp rehberimizin bildireceği saatte havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından
Saat 14:50’de Tailwind Havayolları TWI 7352 sefer sayılı özel uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Saat 18:35’te İstanbul’a varışımızın ardından siz değerli misafirlerimizle bir başka gezimizde görüşmek dileğiyle vedalaşarak turumuzu sonlandırıyoruz.

AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETLERİ
(BÖLGEDE ALINDIĞI TAKTİRDE GEÇERLİDİR)

TUR ADI

YER

YETİŞKİN FİYAT

ÇOCUK FİYAT

DAHAB SUPERIOR

Sharm

USD 99,00

USD 69,00

PİRAMİTLER & MÜZE

Kahire

USD 109,00

USD 59,00

LUKSOR

Hurghada

USD 129,00

USD 79,00

PAKET ADI (3 TUR) : 

OLMAZSA OLMAZLAR!

Paket Toplamı

USD 337,00

USD 207,00

İndirimli Fiyat

USD 299,00

USD 189,00

Kişi Başı Kazanç

USD 38,00

USD 18,00

 

TUR ADI

YER

YETİŞKİN FİYAT

ÇOCUK FİYAT

DAHAB SUPERIOR

Sharm

USD 99,00

USD 69,00

PİRAMİTLER & MÜZE

Kahire

USD 109,00

USD 59,00

LUKSOR

Hurghada

USD 129,00

USD 79,00

RAS MOHAMMED SUPERIOR

Sharm

USD 59,00

USD 39,00

DENİZALTI

Hurghada/Sharm

USD 59,00

USD 39,00

NİL'DE TEKNE-NİLE PHARAOH

Kahire

USD 79,00

USD 49,00

PAKET ADI (6 TUR): BİRAZ DA KEYİF YAPALIM!

Paket Toplamı

USD 534,00

USD 334,00

İndirimli Fiyat

USD 429,00

USD 279,00

Kişi Başı Kazanç

USD 105,00

USD 55,00

 

TUR ADI

YER

YETİŞKİN FİYAT

ÇOCUK FİYAT

DAHAB SUPERIOR

Sharm

USD 99,00

USD 69,00

PİRAMİTLER & MÜZE

Kahire

USD 109,00

USD 59,00

LUKSOR

Hurghada

USD 129,00

USD 79,00

RAS MOHAMMED SUPERIOR

Sharm

USD 59,00

USD 39,00

DENİZALTI

Hurghada/Sharm

USD 59,00

USD 39,00

NİL'DE TEKNE-NİLE PHARAOH

Kahire

USD 79,00

USD 49,00

PİRAMİTLER IŞIK ve SES GÖSTERİSİ

Kahire

USD 49,00

USD 29,00

SAKKARA PİRAMİTLERİ veya 3 DİNİN MERKEZİ veya İSKENDERİYE

Kahire

USD 109,00

USD 59,00

BEDEVİ GECESİ & ATV SINGLE

Sharm

USD 78,00

USD 68,00

NEVERLAND

Sharm

USD 39,00

USD 29,00

PAKET ADI (11 TUR):                                        BU DÜNYAYA BİR DAHA GELECEK DEĞİLİM YA!

Paket Toplamı

USD 809,00

USD 519,00

İndirimli Fiyat

USD 579,00

USD 399,00

Kişi Başı Kazanç

USD 230,00

USD 120,00

 

 

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

Tailwind Havayolları ile İstanbul/ Hurghada, Sharm el Sheikh /İstanbul hattında ekonomi sınıf uçak bileti

·         Havalimanı Vergileri

·         Seçtiğiniz kategori otellerde Sharm'da 3 gece yarım pansiyon, Kahire'de 3 gece oda-kahvaltı Hurghada’da 2 gece yarım pansiyon konaklama

·         Kahire'de yerel restoranda alınacak 1 akşam yemeği

·         Programda belirtilen havalimanı/otel/havalimanı transferleri

·         Özel otobüs ile Kahire – Sharm el Sheikh transferi

·         Özel otobüs ile Hurgada – Kahire transferi

·         Panoramik Sharm Şehir Turu

·         Panoramik Kahire Şehir Turu

·         Panoramik Hurgada Şehir Turu

·         Şehirlerarası yolculuklarda kişi başı 2 adet küçük su (otobüste bulunacak)

·         Mısır Turlarında Deneyimli Türkçe Rehberlik Hizmeti

·         Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası

Harici Hizmetler

Yurtdışı Çıkış Fonu

·         Mısır Kapı Vizesi (Dilerseniz Mısır'a varışta 25 USD karşılığında kendiniz temin edebilirsiniz. Ancak, zaman zaman uzun kuyruklar oluşabilmektedir. Dilerseniz, 25 USD Vize + 15 USD Hizmet Bedeli karşılığında vizenizi adresinize kargo ile gönderebiliriz bu şekilde hizmet almak istediğinizi ve adresinizi satış görevlisine bildirmenizi rica ederiz veya İstanbul Havalimanında uçuş öncesi 25 USD + 10 USD Hizmet Bedeli karşılığında vizenizi uçağa binmeden önce yetkilimizden satın alabilirsiniz. Bebekler, anne – baba pasaportuna kayıtlı olsalar dahi vizeye tabidirler. Yeşil Pasaport ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır.)

·         Ekstra Turlar

·         Mecburi Yerel Hizmet Bedelleri (Kişi başı yetişkinler için 80 USD, Çocuklar için 50 USD, Bebekler için 10 USD Mısır'a varışta rehberimiz tarafından toplanmaktadır)

·         Kişisel harcamalar

·         Dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet

 

·         Seyahat Sağlık Sigortası (bagaj kaybı, tur öncesi ve tur sırasında yaşanabilecek sağlık sorunları, vefat durumları kapsayan sigorta yaptırmanızı öneririz. Mesleki Sorumluluk Sigortası bu durumları kapsamamaktadır)