loading 0%
UÇAKLI TUNCELİ - KEMALİYE - ERZİNCAN - ELAZIĞ TURU (3 GÜN 2 GECE)
₺14.500 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

TUNCELİ, KEMALİYE, ELAZIĞ, ERZİNCAN

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

Hareket Saati ve Yeri:

01:30:   Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

01:35:   Paşabayır Halk Eğitim Önü

 

TUNCELİ-ELAZIĞ-KEMALİYE-ERZİNCAN-PERTEK-OVACIK-MUNZUR GÖZELERİ

 Gece hareket eden aracımızla  Sabiha Gökçen Havaalanına doğru yola çıkıyoruz. İşlemlerimizi yaparak 06:55 de kalkacak olan uçuş saatimizi bekliyoruz. Elazığ uçuşumuzu gerçekleştiriyor ve havalanında bizleri bekleyen aracımızla buluşuyoruz. Kahvaltı molası sonrası Pertek İskelesi’ne doğru yola çıkıyoruz. Feribot ile Keban Barajı gölü üzerinden Pertek Kalesini panoramik olarak görüyor ve Pertek’e geçiyoruz. Feribot yolculuğu sonrası Hozat üzerinden Ovacık’a devam ediyor ve  Munzur gözdelerine ulaşıyoruz. Öğle yemeği ve fotoğraf için serbest zaman veriyoruz. Mola sonrası Tunceli Merkezine doğru yola çıkıyoruz. Tarihi kışla binasını(Tunceli Müzesi) ziyaret ediyoruz. Şehir merkezinde serbest zaman veriyor Cem Evi ziyareti sonrası Elazığ’a dönüş yapıyor dinlenmek üzere otelimize yerleşiyoruz. KONAKLAMA DEDEMAN

 

ÖĞLE YEMEĞİ: Rehberin belirlediği yerde ekstra olarak alınacaktır.

AKŞAM YEMEĞİ: Tur ücretine dahil otelde alınacaktır

KONAKLAMA: ELAZIĞ  DEDEMAN OTEL

2. Gün
2.GÜN

 KEMALİYE, KARANLIK KANYON, TAŞ YOL-MANİ YOLU

Otelde alacağımız kahvaltı ardından manzaralar eşliğinde Kemaliye’ye doğru yola çıkıyoruz, yol üzerinde Keban baraj gölünü seyir noktasında fotoğraflıyor çay kahve molası veriyoruz. Mola sonrası yola devam ediyor Köprü filmine konu olan Vali Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan köprüyü fotoğraflıyor keyifli manzara sonrası  Sırakonak Köyünü görerek Kemaliye’ye ulaşıyoruz  Manili Yol, Zincirli Kaya, Değirmen noktalarını görüyoruz. Sonrasında Lökhane, Kemaliye’de dut ve pekmezin dövülerek yapıldığı lök (dövmeç) ile dut, beşateş, oricik, pekmez ve bal gibi şifalı ürünlerin satışının yapıldığı yeri ziyaret ediyoruz.  Öğle yemeği sonrası Dünya’ nın en derin kanyonlarından olan 12 km uzunluğunda ki  Karanlık Kanyon’ da tekne gezisi yapıyoruz. (Su seviyesine bağlı olarak EKSTRA) Sonrasında yapımı tam 132 yıl süren Dünya’ nın en keskin yolllarından birisi olan ve 8 km uzunluğunda Kemaliye’ yi Divriği’ ye bağlayan “Taş Yol” görüyoruz. Fotoğraf molası sonrası dinlenmek üzere otelimize yerleşiyoruz.

 

SABAH KAHVALTISI: Tur ücretine dahil otelde alınacaktır

ÖĞLE YEMEĞİ: Rehberin belirlediği yerde ekstra olarak alınacaktır.

AKŞAM YEMEĞİ: Tur ücretine dahil otelde alınacaktır

KONAKLAMA: VADİ KEMALİYE OTEL

3. Gün
3.GÜN

 İLİÇ-ERZİNCAN-GİRLEVİK ŞELALESİ-PÜLÜMÜR-HARPUT

Otelde alacağımız kahvaltı ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve Erzincan’a doğru yola çıkıyoruz. Bakırcılar çarşısında serbest zaman veriyoruz bölgenin en önemli şelalelerinden birisi olan Girlevik şelalesini fotoğraflamak üzere yola çıkıyoruz fotoğraf ve yemek molası sonrası Cemal Süreyya’nın memleketi Pülümür üzerinden Elazığ’a doğru devam ediyoruz. Tarihi Harput evlerini ve kalesini fotoğraflıyor Ulu camiyi görerek programımızı bitiyoruz ve Elazığ havaalanına gidiyoruz. İşlemlerimiz sonrası 21:20 deki uçuşumuzla Sabiha Gökçen havaalanına ulaşıyoruz. Sabiha Gökçen Havaalanında bizleri bekleyen aracımızla buluşup Bandırma’ya doğru yola çıkıyoruz.

 

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

·         * Gidiş – Dönüş Uçak Bileti

·         * 1 Gece yarım pansiyon Elazığ Dedeman otel Konaklaması

·         * 1 Gece Yarım Pansiyon Kemaliye Vadi Otel Konaklaması

·        *  Profesyonel Rehberlik Hizmeti

·        *  Tüm Transferler

·        *  Paket Tur Zorunlu Sigorta Poliçesi

Harici Hizmetler

·        * Otel dışında Alınan Tüm yemekler

·         * Tüm Öğle Yemekleri

·         * Yemeklerde alınan Tüm içecekler

·         * Programda Belirtilen Tüm Ekstralar

·         *  Kişisel Harçamalar

·         * Müze ve Ören yeri Giriş Ücretleri

 

NOT:

      -  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir                                                                          -  Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.