loading 0%
KLASIK YUNANISTAN TURU (3 GECE 5 GUN)
€199 EURO DAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Tur Güzergah

Selanik – Kalambaka (Meteoara) – Atina – Corinth Kanalı – Kavala

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

İstanbul – Selanik

23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı, 2

3.30 Mecidiyeköy İstikbal Mobilya Önü,

00.30 Bakırköy Ömür Alışveriş Merkezi Önü hareketle

,araç İçi ikramları eşliğinde Silivri – Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemleri sonrası Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip edilerek Selanik’e yolculuk.

 

 

2. Gün
2.GÜN

 Selanik

Sabah saatlerinde Selanik varışı ile panaromik şehir turu; Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey camii, E.Venezelo - P.Konstantin heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği extra Yunanistan Taverna Eğlencesi programına katılabilirler. Leziz yemekler, Yunan Müziği ve Buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.(45 EUR)

3. Gün
3. GÜN

 Selanik – Kalambaka – Atina

Otelde alınan kahvaltının ardından Selanik’ten ayrılarak Atina’ya doğru hareket ediyoruz. Güzergah üzerinde Rehberimizin düzenleyeceği ekstra Kalambaka (Meteora) turuna katılma imkanı.(45 EUR) (Turumuz tüm grubun katılması hali ile gerçekleştirilebilir) Yunanistan’ın Kapadokyası olarak kabul edilen  ve yerden 200 mt. yükseklikteki günümüzde de faal olarak görevlerine devam eden Manastırlar Bölgesi Kalambaka’ya gidiyoruz. Burada Rahiplerin seneler önce kayaları oyarak yaptıkları manastırlar içindeki yaşamlarına tanık oluyor ve manastırları detaylı olarak geziyoruz. Ardından Kalambaka şehir merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrası Atina yolculuğu devamı. Atina varışı ile otele yerleşme. Geceleme Atina otelimizde. Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği extra Işıklar Altında Atina ve ünlü Pire Paşa Limanında Deniz Lezzetleri turuna katılabilirler.(45 EUR)

 

4. Gün
4.GÜN

 Atina

Otelde alınan kahvaltının ardından Atina şehir turu. Bu turumuzda Agora, Zeus Tapınağı, Parlamento Binası, Syntagma - Omonia Meydanları Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Başbakanlık Konutu, Tarihi Olimpiyat Stadyumu, Ulusal Galeri, Savaş Müzesi, Panepistimiou bulvarları, Ulusal Kütüphane ve Akademi üniversitesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Panoramik turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz Dünya Tarihinin en meşhur sit alanlarından biri olan Acropolis turuna katılabilirler.(35 EUR).   Acropolis gezisi sonrası dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği extra Corinth Kanalı turumuza katılabilirler.(35 EUR) Bu turumuzda Dünyanın en meşhur kanallarından biri olan Corinth kanalının üzerinden geçip, kanalın denizle birleştiği noktaya giderek gemilerin geçişini seyredeceğiz. Gezimizin ardından otele transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği extra Yunanistan Tavernasına katılma imkanı, leziz yemekler, Yunan müziği ve buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.(45 EUR)

5. Gün
5. GÜN

 Atina-Kavala-İstanbul

Otelde alınan kahvaltının ardından çıkış işlemlerini gerçekleştirerek araçla buluşma. Lamia, Trikala yolu üzerinden yaklaşık 8 saatlik bir yolculukla Kavala’ya varış ve panaromik şehir turu. Su Kemerleri, Liman, Kale, 19.yy Neo Klasik yapılar, Pangia, Eski ve Yeni Şehir, Acropolis, Deniz Feneri, Ag.Nicholas, Teodoro Kimissi kiliseleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa imarethanesi ve heykelinin görülmesi sonrası öğle yemeği için serbest zaman. Buluşma sonrası Batı Trakya bölgesi olan İskeçe & Gümülcine & Dedeağaç şehirlerini panoramik olarak geçerek İpsala sınır kapısına yolculuk. Dileyen misafirlerimiz Rehberimiz tarafınan ekstra olarak düzenlenecek olan Porto Lagos turuna katılabilirler.(5 EUR / Turumuz tüm grubun katılması hali ile gerçekleştirilebilir) Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan – Tekirdağ – Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk. Tekirdağ’da serbest köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

  Lüks otobüsler ile ulaşım
 Yerel profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
 3 ve 4 * otellerde 3 Gece oda – kahvaltı konaklama
 Şehir Vergileri
 Programda belirtilen panoramik şehir turları.
 Araç içi limitli su ikramı

 Şehir Vergileri
 Gümrük Vergileri
 Tüm otoban, otopark ve check point giderleri

Harici Hizmetler

  Müze ve ören yeri giriş ücretleri. 
 Ekstra turlar

 Otelde alınan ekstralar ve tüm kişisel harcamalar 
 Şoför ve Rehber bahşişleri.
 İlk gün sabah kahvaltısı

 Öğle ve Akşam Yemekleri.
 SCHENGEN VİZESİ (YEŞİL PASAPORT SAHIPLERI VİZEDEN MUAFTIRLAR). 
 Yurtdışı çıkış harcı .
 Yurtdisi seyahat saglik sigortasi