loading 0%
BALIKESİR'İN KÖYLERİ TURU
₺950 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Bandırma-Sütüven Şelalesi-Kızılkeçeli köyü-Anıt ağaç-Zeytinli köyü-Akçay-Bandırma

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 

    HAREKET SAATİ VE YERİ:

  04:30: Erdek Migros önü

  05:00: Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

   05:10 Paşakent Halkeğitim merkezi önü

 

      Balıkesir’in bilinmeyenlerini keşfetmek için sabah başladığımız yolculuğumuzda yol güzergahında kahvaltı molası veriyor ve ilk olarak SÜTÜVEN ŞELALESİNE ulaşıyoruz.

  Şelalenin serin sularında yüzmek veya kayaların üzerinde yer alarak suyun huzur veren sesini dinlemek, şehir hayatının koşturmacasından uzaklaşmanın en mükemmel yoludur. Bu doğal güzellik, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmaz, aynı zamanda duygusal bir deneyim de sunar. Hızla akan suyun serinliği, sıcak yaz günlerinde bile misafirlerine ferahlık sağlar. Sütüven Şelalesi'nin sularının sıcaklığı, 7 derecenin altına düşmez, böylece sıcaklık etkisi hissedilmez ve keyif dolu bir deneyim sunar.

Şelale gezimizi sonlandırdıktan sonra ki durağımız Kızılkeçeli köyüne geçiyoruz. Bu köyde oksijen ve doğallığın tadına varıyoruz. Köyümüzde ki turumuzu yürüyüş yaparak tamamlıyor ve bu köye ait Anıt ağaç a geçiş yapıyoruz. Anıt ağaç yanında bulunan kafede çay kahve molamızı veriyoruz. Köyde ki turumuzun bitiminden sonraki güzergahımız Zeytinli köyü doğayla denizin iç içe olduğu köyde şehrin kalabalığından uzak deniz ve kuş seslerini dinleyerek yürüyüş yapıyoruz. Bu köyde ki turumuzun bitiminde turumuzun son noktası olan Akçaya geçiş yapıyoruz.

Akçay Balıkesir bölgesinin yaz turizmde bilinen ve tanına bir ilçesidir. Genel nüfusu yaz aylarında artış gösteren Akçay kış aylarınca ise bir o kadar doğal ve sakin bir atmosfer sergiler.

  Akçay da yaptığımız sahil gezintimiz sonrasında yemek molası veriyor ve molamız ardından Bandırma’ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

Tüm kişisel harcamalar

Yol güzergahında alınan yemekler

Harici Hizmetler

Lüks araçla ulaşım

Rehberlik hizmeti

Zorunlu seyahat sigortası

 

 

 

NOT: 

Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

 

 

Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.