loading 0%
KADIKÖY MODA TURU
₺1000 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Boğa heykeli, Nazım hikmet kültür merkezi, Moda sahili ve iskelesi, Süreyya operası, İstanbul oyuncak müzesi , Cadde Bostan sahili , Bağdat caddesi

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

HAREKET SAATİ VE YERİ:

05:00 BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ KARŞISI

05:10 PAŞAKENT HALK EĞİTİM MERKEZİ ÖNÜ

 

İstanbul’un Kadıköy ve Moda sahilini keşfetmeye giderken başladığımız yolculuğumuzda yol güzergahında verdiğimiz kahvaltı molası sonrası ilk durağımız Tarihi Haydarpaşa Gar binası oluyor.

Haydarpaşa gar binası;  Osmanlı İmparatorluğu Nâfia Nezâreti tarafından inşa edilerek 22 Eylül 1872'de hizmete girmiştir. Zamanla artan trafik sebebiyle yetersiz kalmaya başlayan bu gar binasının yerine Alman mimarlar Ottovon Kühlmann ve Hellmuth Cuno tarafından neoklasik Alman stili ile tasarlanan ve Chemins de Fer Ottomans d'Anatolie / Osmanlı Anadolu Demiryolları (CFOA) Şirketi tarafından inşa edilen mevcut gar binası ise 19 Ağustos 1908'de hizmete girmiştir.

Milyonlarca insanın İstanbul’a gelişine şahitlik eden gar binasının tarihine bizde tanıklık ediyor ve gezimize devam ediyoruz.

Rehberimiz eşliğinde; Barış Manço kültür merkezi’ne yolculuğumuza devam ediyoruz. Burada ki gezimizin ardından Kadıköy’ün sembolü olan Boğa heykelinin olduğu meydana geliyor ve çay kahve molası için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında Nazım hikmet kültür merkezi, Moda sahili ve iskelesi, Süreyya operası, İstanbul oyuncak müzesi , Cadde Bostan sahili gezimizi tamamlıyor ve Bağdat caddesine geçiş yapıyoruz. Bağdat caddesinde verdiğimiz serbest zamanı dileyen misafirlerimiz gezerek dileyen misafirlerimizde Bağdat caddesinin kendine özgü kafelerinde çay kahve molası vererek değerlendirebilir. Serbest zamanımız sonrası Bostancı gösteri merkezini panaromik olarak görüyor ve turumuzu sonlandırıyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

* Lüks araç ile ulaşım

* Rehberlik hizmeti

* Zorunlu seyahat sigortası

Harici Hizmetler

 * Tüm kişisel harcamalar

* Müze ören yeri giriş ücretleri

* Gün boyu alınan yemekler

 

 NOT:

·     *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

·       *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

 

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.