loading 0%
KAŞ'TA DOYA DOYA 5 GÜN (5 GÜN 4 GECE)
₺9900 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Demre Limanı – Kekova Adası – Batık Şehir – Kaleköy Limanı – Simena Kalesi – Esmeralda Koyu – Gökkaya Koyu – Korsan Mağarası – Karemlik Koyu – Xanthos Antik Kenti – Kaputaş Plajı – Letoon – Patara – Gelemiş Köyü – Likya Kaya Mezarları- Tlos Antik Kenti – Saklıkent Kanyonu – Kaş Uzun Çarşı

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 Hareket Saati ve Yeri;

22:00   Erdek Migros Önü

22:30   Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Karşısı

23:15   Susurluk

00:00   Balıkesir TTM

      Bandırma’dan başlayan yolculuğumuzun ardından sabah Kaş’a varıyoruz. Geçirdiğimiz yolculuğun yorgunluğunu atmak için bugünü serbest bir şekilde geçiriyoruz. Burada ilk olarak Kalkan’da bulunan otelimize geçiyoruz. Otelimize yerleştikten sonra dileyen misafirlerimiz çarşıda gezebilir, dileyen misafirlerimiz Kaş’ın masmavi sularının keyfini çıkarabilir, dileyen misafirlerimiz ise Antiphellos Antik Tiyatrosu’na gün batımı izlemeye gidebilir veya dinlenmek için otelimizde vakit geçirebilir.

Sabah kahvaltısı: Yol güzergahında alınacaktır. -ekstra

Öğle yemeği: Serbest olarak alınacaktır.

Akşam yemeği: Serbest olarak alınacaktır.

 

Konaklama: Hotel Pirat

2. Gün
2.GÜN

      Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında Demre Liman’ına geçiyoruz. Demre Limanı’nda tekne turumuza başlıyoruz. İlk uğrayacağımız yer olan Kekova Adası ve Batık Şehir’de molamızı veriyoruz. Dolchiste antik kenti (Batık şehir), 2. yüzyılda meydana gelen bir deprem nedeniyle sular altında kalmış. Bunun sonucun da ortaya çıkan su altı kalıntıları kent hakkında etkileyici bir izlenim sunuyor. Koruma altında bir alan olduğu için bölgede yüzmeye izin verilmiyor. Buradaki turumuzu tamamladıktan sonra ikinci durağımız olan Simena Kalesi’ne geçiyoruz. Teknemiz bir saatliğine Kaleköy limanına (antik Simena) demirliyoruz ve size kale kalıntılarına ve nekropolise ev sahipliği yapan bu küçük otantik köyü ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrasında vereceğimiz serbest zamanda yamaçta bir yürüyüş size Kekova bölgesinin muhteşem manzaralarını sunacaktır. Simena Kalesi’ne hayranlık verici manzarasını aşağıdan da izleyebilir, kalan zamanınızı muhteşem mavi sulara bir dalış daha yapmak için kullanabilirsiniz. Buradaki ziyaretimiz sonrası Esmeralda Koyu’nda yüzme molası ve öğle yemeği molasının ardından Sırasıyla Gökkaya Koyu, Korsan Mağarası, Karemlik Koyu’nda yüzme molalarımızı veriyoruz ve Demre Çayağazı Limanı’na geri dönüyoruz. Günün yorgunluğunu atmak için Kaş’taki otelimize doğru yola çıkıyoruz.

 

Sabah kahvaltısı: Otelde alınacaktır.

Öğle yemeği: Tekne turuna dahil olarak alınacaktır.

Akşam yemeği: Serbest – ekstra

Konaklama: Hotel Pirat

 

3. Gün
3.GÜN

       Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında aracımıza geçiyoruz ve Xanthos Antik Kenti’ni görmek için yolculuğumuza başlıyoruz. Yol üzerinde Kaputaş plajında kısa bir dinlenme molasının ardından UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan Xanthos ve Letoon’u gezmek, tarihi hakkında bilgi almak için tekrar yola çıkıyoruz. Likya’nın ilk siyasi başkenti olan Xanthos Antik şehrini rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Arından Letoon’a geçiyoruz. Letoon antik çağda Likya uygarlığının dini merkezidir. Letoon ziyaretinden sonra rotamızı 16 km’lik kumsalıyla bilinen ve Likya döneminin önemli bir ticaret kenti olan Patara’ya çeviriyoruz. Patara antik şehrini gezmeden önce Gelemiş köyüne uğrayıp öğle yemeklerimizi alıyoruz. Yemeğin ardından kısa bir dinlenmeden sonra rehberimiz eşliğinde Patara Antik şehrini geziyoruz. Patara antik kalıntıları ziyaretinden sonra kumu ince, denizi sığ ve deniz kaplumbağaları Caretta Carettaların yumurta bıraktıkları ayrıca geçmişte Yeşilçam filmlerinin çöl sahneleri olmuş plajda yüzme molası verdikten sonra Kaş’a dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

Sabah kahvaltısı: Otelimizde alınacaktır.

Öğle yemeği: Serbest olarak alınacaktır.

Akşam yemeği: Serbest -ekstra

Konaklama: Hotel Pirat

 

4. Gün
4.GÜN

     Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından ilk olarak Kaş merkezde bulunan Likya Kaya Mezarlarını ziyaret etmeye gidiyoruz. Yapacağımız kısa süreli yolculuğun ardından Kaya Mezarlarındaki anlatımlarımızı dinliyor ardından aracımıza geçiyoruz ve Saklıkent yakınlarında şırıl şırıl akan bir nehrin yanında öğle yemeğimizi alıyoruz. Ardından Dünya’nın sayılı kanyonlarından biri olan Saklıkent Kanyonu’na geçiyoruz. Burası, Anadolu’nun muhteşem bir özelliği ve armağanı niteliğinde eşsiz bir güzelliğine sahiptir. Girişler ücretlidir. Dileyen misafirlerimiz safariye katılabilirler. Tlos Antik Kenti’ne yolculuğumuz başlıyor. Yaklaşık 400 yıllık bir geçmişe sahip olan şehir 4 ayrı imparatorluğun izlerini hala taşımaktadır. İçinde birçok kaya mezarı, bir adet kilise, roma hamamı, antik tiyatro bulunan bu şehri rehberimiz eşliğinde keşfettikten sonra buradaki turumuzu tamamlıyor ve Kalkan’a geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacaktır.

Öğle yemeği: Serbest olarak alınacaktır.

Akşam yemeği: Serbest -ekstra

Konaklama: Hotel Pirat

5. Gün
5.GÜN

    Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası öğlene kadar Kaş’taki son zamanlarımızı serbest bir şekilde geçiriyoruz, bölgenin meşhur Kaş Uzun Çarşı’sından bölgeye özgü hediyelikler, hatıra eşyaları alışverişimizi yapıyoruz. Hem geleneksel hem modern bir yapısı olan bu çarşıyı gezdikten sonra Kaş’ta rüya gibi geçirdiğimiz 5 günün ardından Bandırma dönüş yolculuğu için aracımızla buluşuyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

-Lüks otobüs ile ulaşım

-4 gece otel konaklaması

-Otelde alınacak sabah kahvaltıları

-Kekova tekne turu

-Teknede alacağımız öğle yemeği

-Profesyonel rehberlik hizmeti

 -Zorunlu seyahat sigortası

Harici Hizmetler

 * Müze ve ören yeri giriş ücretleri

*  Kişisel harcamalar

*  Öğle ve akşam yemekleri

 

NOT:

·     *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

·       *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

 

*** ŞİRKETİMİZ GÜNCEL ZAMLARA ORANLA FİYATTA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR*** 

 

 *GENEL ŞARTLAR

1. ELDESTİNO TURİZM acentesinden hizmet satın alan ‘müşteri’ aşağıda yer alan kuralları uymayı kabul eder.

2. Müşteri kendisiyle beraber tura katılacak olan diğer kişiler adına da iş bu hizmeti satış kuralları kabul ettiğini ve bu anılan kişilerin ad, soyad, TC Kimlik no gibi hizmeti almasını sağlayacak olan bilgilerini doğru vermekte hükümlü olduğunu kendisine yapılan ön bilgilendirme ve genel şartlar kapsamı hakkında diğer katılımcılara da bilgi vermekle yükümlü ve sorumludur.

3. Müşteri katıldığı turlarda nüfus cüzdanını yanında bulundurma zorundadır.

4. Müşteri bagaj ve içeriği ile ilgili her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğunu; MÜŞTERİ yanında bulunan eşyaları takip ve kontrol etmekle yükümlü olduğunu, kaybolan, hırsızlık konusu olan, zayi olan eşyalardan ELDESTİNO TURİZM’in veya çalışanların hukuki veya cezai hiçbir sorumluluk bulunmadığını belirtilen nedenlerde ELDESTİNO TURİZM veya ELDESTİNO TURİZM çalışanlarına karşı talepte bulunmayacağını kabul eder.

5.Müşteri satın aldığı hizmetin seyahat edeceği aracın tabii olduğu yasa ve teamüllere uymakla yükümlü olduğunu rehber, tesis, acente, tur görevlisi ve ulaşım aracı yetkililerince satın alınan hizmet ile ilgili olarak bildirilen kurallara uyacağını, 3.kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacağını, 3.kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atması halinde doğabilecek maddi/manevi tüm zararlardan şahsen ve birinci derece sorumlu olacağını, aksi halde ELDESTİNO TURİZM’in söz konusu hizmeti ifa etmeyeceğini ve bu nedenle müşterinin iade hakkının bulunmadığı kabul etmektedir.

6. 1618 No’lu Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği ELDESTİNO TURİZM ya da ELDESTİNO TURİZM çalışanları mola verilecek işletme seçimini bulundukları bölgelerde müşteri menfaatleri göz önünde bulundurarak yapar. Mücbir sebepler halinde otobüsteki misafirlerin oy çoğunluğuna başvurulur.

7. Müşteri satın aldığı hizmetin dışında yiyecek, içecek ve kişisel harcamalar ve tanımlı hizmet dışı tüm mal ve hizmetlerin bedelini kendisi tarafından ödeneceğini kabul etmektedir.

8. Tur ücretlerinin müze kartı bedeli, ören yeri girişleri dahil edilmez, müze kart Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinde geçerli olup, bu müze ve ören yerleri içerisinde yer alan taşıma kapasitesi düşük, aşırı yüklenmesi sonucunda tarihi dokunun muhafaza edilemeyeceği düşünüle yerlerde geçerli değildir.

9. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu turlarda koltuk numarası rezervasyon yapılma sırasına göre belirlenecek olup ön koltuklarda mevcut tura katılmayıp ön rezervasyonunu iptal eden misafirlerin boşalan yerleri için arkadan öne doğru kaydırma gerçekleştirilecektir. Yan yana oturma talebi olan grup arkadaşlarının oturma düzeni bozmayacak veya grupları yan yana taleplerinin bozulacağı şekilde öne doğru kaydırmak ve grupların yerini değiştirmemek amacı ile grubun arkasında rezervasyon olan misafirler öne doğru kaydırılacaktır. Üç kişi ve üzeri tek sayılı rezervasyonlarda tek oturması gereken müşterinin katılımcıların cinsiyetine göre ELDESTİNO TURİZM belirler. Bu tür kaydırmalarda misafirlere koltuk değiştirme bilgilendirmesi yapılmadan ELDESTİNO TURİZM’in inisiyatifinde gerçekleştirilir.

10. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu turlara kesin kayıt yaptıran misafirlere ödediği ücret karşılığında verilecek ‘tahsilat makbuzu’nu misafirler saklamakla yükümülü olup, elinde tahsilat makbuzu olmayan misafirlerin ödediği tur ücreti için hak talep edemeyeceklerdir.

11. ELDESTİNO TURİZM’in hazırladığı günübirlik turlara ön kayıt yaptıran misafirler tur hareket gününe 7 gün kalana kadar mevcut olan tur ücretini ELDESTİNO TURİZM’e ödemeleri gerekmekte olup, bu süreyi aşan misafirlerin ön kayıtlarını sebep göstermeksizin iptal etme hakkını ELDESTİNO TURİZM ve ELDESTİNO TURİZM çalışanları bünyesinde saklı tutar.

12. Günübirlik ve konaklamalı turlara kayıt yaptıran misafirler, katılacakları turu herhangi bir sebep göstermeksizin iptal ettirmek isterler ise (sağlık raporu, tayin belgesi vb.geçerli evraklar dışında) ödediği ücretin iadesini alamayacağını kabul eder.

13. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu konaklamalı ve yurtdışı turlarda, tura katılan misafirler tur kesinleştirmek için ELDESTİNO TURİZM çalışanları tarafından belirtilen tarihte ön ödemeyi gerçekleştirmelidir ve tur ücretinin tamamını tur hareket tarihine 30 gün (1 ay) kalana kadar gerçekleştirmeleri gerekir.

14. Müşteri hizmetin başlamasına 7 gün öncesine kadar yazılı olarak bilgilendirme suretiyle hizmeti koşulları yerine getiren 3.kişiye devredebilir. Devreden bakiye ve devir sebebiyle doğan tüm masraflardan ‘DEVRALAN’ beraber sorumludur.

15. Hareketi kesinleşmiş turlarda, tura katılacak olan misafirler hareket saatinden en az 15 dakika önce tur kalkış noktasında hazır beklemeyi kabul eder. Tur hareket saatini kaçıran misafirler için ELDESTİNO TURİZM’in görevlendirdiği personel diğer misafirlerin mağduriyetini göz önünde bulundurarak tura geciken misafirleri beklemeden tur başlangıcını gerçekleştirebilir. Gerçekleşen tura ücretini ödeyip, kendi şahsi problemlerinden dolayı katılamamış misafirler ELDESTİNO TURİZM’e ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarını hukuki veya cezai hiçbir sorumluluk doğmayacağını ve ücret iadesi veya herhangi bir hak talep etmeyeceğini kabul eder.

16. Turlar, tura katılan misafirlere bildirildiği noktada başlayıp, başlangıç noktasında sona erecektir. Yol güzergahı dahilinde misafirler ELDESTİNO TURİZM’in belirlediği noktalarda tura katılabilir ve dönüşünde ELDESTİNO TURİZM’in belirlediği noktalarda iniş gerçekleştirebilir. 

17. Tur programına mücbir veya ELDESTİNO TURİZM’in turu gerçekleştiren personellerinin elinde olmayan ve doğacak olan  3.kişi veya kişilerden doğal olaylardan dolayı tur programında değişiklik yapma insiyatifine sahip olup, tura katılan misafirler bu konuda ELDESTİNO TURİZM ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarının hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğunun doğmayacağını kabul eder.

18. Tura kayıt esnasında iletişim bilgisi veren misafirler verdiği iletişim bilgisinden kendisine ulaşılmaması doğrultusunda oluşan mağduriyet ELDESTİNO TURİZM ve çalışanlarının şahsi meselesi olmayıp, misafirin şahsi ve birinci dereceden meselesi olduğundan dolayı misafir ELDESTİNO TURİZM’i ve ELDESTİNO TURİZM çalışanlarından hak talep edemez. Misafirlerin iletişim bilgilerini güncel tutmaları zorunludur.

19. ELDESTİNO TURİZM’in tüm özeni göstermiş olmasına rağmen gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülmez teknik hususlar ve tüm mücbir sebeplerden dolayı geziyi tur hareket tarihine kalan süreyi gözetmeksizin iptal edebilir. Müşteri mücbir sebeplerden dolayı iptal edilmek zorunda kalınan turlarda, ödeme iadesi yapılmayacağını kabul eder. (Sağlık raporu, tayin belgesi vb geçerli evrak gösteren misafirlere ödeme iadesi yapılmaktadır.) İptal edilen turda kayıtlı misafirlerin kaydı, müşteri talebine göre bir sonraki tura aktarılabilir veya ödenen ücret ELDESTİNO TURİZM hesap havuzunda bekletilebilir. Hesap havuzunda bekletmek isteyen misafirler, istediği tarihte, istediği herhangi bir turda havuzda beklettiği ücreti kullanma hakkına sahiptir. Bu sayılan durumlarda müşterinin tazminat hakkı doğmayacaktır.

20. ELDESTİNO TURİZM’in hazırlamış olduğu günübirlik ve konaklamalı tüm turlarda, yol güzergahı ve programın uygunluğuna göre ELDESTİNO TURİZM’in uygun gördüğü araçlar ile gezi yapılacaktır.