loading 0%
OYLAT KAPLICALARI TERMAL TURU (3 GÜN 2 GECE)
₺6500 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

İNEGÖL OYLAT TERMAL

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 

Hareket saati ve yeri:

05:00 Barış Manço kültür merkezi karşısı

 

Üç gün sağlıkla geçecek bir tur için sabah başladığımız yolculuğumuz sırasında yol güzergahında verdiğimiz kahvaltı molamız ardından ilk olarak Ormanların içerisinde kaldığından dolayı eşsiz bir konumda bulunan, şifalı sularıyla ünlü İnegöl Oylat Kaplıcalarına gidiyoruz. 2000 yıldır Romalılardan bu yana kullanılan kaplıca, Osmanlı döneminde de kullanılmış ve bütün görkemiyle günümüze kadar ulaşmıştır. Çam, Kayın, Gürgen ,Meşe, ve Kestane ağaçlarının oluşturduğu olağanüstü güzellikte ki Oylat Kaplıcalarının hikayesi ise oldukça ilgi çekici. Geçmiş dönemde Bizans İmparatorluğu hakimiyeti altında olan Oylat: o dönemde bir tekfurun kızının hastalanması ile bu ismi alıyor. Kıza bir türlü şifa bulamayan hekimler, son bir tedavi seçeneği olan kaplıca tedavisini uygulamak amacıyla bu isimsiz kaplıcayı uygun görüyorlar. Şifa bulamayan kız her gün burada yıkanıyor. Hekimlerin bir zamanlar ‘’Öl-yat’’ deyip bıraktıkları bu kızın eski güzelliğine kavuşması ise çok zaman almıyor. O günden bugüne şifalı suları ve efsanesi ile bilinen ‘’Öl-yat’’ günümüzde Oylat olarak bilinmektedir

Oylat kaplıcaları turumuzu bitirdikten sonra otelimize yerleşmek için otelimize geçiş yapıyoruz. Otelde aldığımız akşam yemeğimizden sonra dileyen misafirlerimiz otelin termalinden yararlanabilir.

Sabah kahvaltısı: Yol güzergahında tur ücretine dahil değildir.

Akşam yemeği: Otelimizde tur fiyatına dahildir.

2. Gün
2.GÜN

 

Otelde aldığımız kahvaltı sonrasında doğayla iç içe sağlıklı bir gün geçirmek için otelde olacağımız bir gün olacak dileyen misafirlerimiz yürüyüş yapabilir dileyen misafirlerimiz otelin termal imkanlarından yararlanacağı bir gün geçirebilir.

Sabah kahvaltısı: Otelimizde tur ücretine dahil

Akşam yemeği :Otelimizde tur ücretine dahil

3. Gün
3. GÜN

 

3:GÜN:

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında otelimizden ayrılıyor ve Oylat mağarasına doğru yola çıkıyoruz. Oylat mağarası; Birbirine bağlı iki kattan oluşan Oylat Mağarasının toplam uzunluğu 750 metredir. Mağara bol miktarda sarkıt, dikit, sütun, duvar, perde damlataşları ve damlataş havuzları bulunmaktadır. Oylat mağarası turunu tamamladıktan sonra aracımızda yerlerimizi alıyor ve Bandırma’ya doğru yola çıkıyoruz.

Sabah kahvaltısı: Otelde tur ücretine dahil

Akşam yemeği: Yol güzergahında tur ücretine dahil değildir.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 

Lüks araçla ulaşım

Rehberlik hizmeti

Termal otelde 2 gece otel konaklaması

Otelde alınan 2 sabah kahvaltısı

Otelde alınan 2 akşam yemeği

Harici Hizmetler

 Müze ve ören yeri giriş ücretleri

Yol güzergahında alınan yemekler

Tüm kişisel harcamalar 

 

 NOT:

·     *  Araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.

·       *   Rezervasyon sırasında tur ücretinin % 25 ‘i alınmaktadır.

 

BU TUR PROGRAMI GENEL ŞARTLAR HÜKÜMLERİ İLE BERABER BİR BÜTÜNDÜR

REHBER TUR PROGRAMINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜNDE

 

DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.